Gigabyte/MSI/Asus Nvidia GeForce RTX 3070 8 GB GDDR6X

Gigabyte/MSI/Asus Nvidia GeForce RTX 3070 8 GB GDDR6X

Asus GT730-2GD3-BRK-EVO DDR3,HDMI,D-Sub

€ 69,00
ASUS GeForce GT 730 2GB DDR3 BRK EVO videokaart met laag profiel voor HTPC builds. LET OP! Nieuw artikel maar zonder originele verpakking.
Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 1 beschikbaar
SKU
VGASUGT730
Asus GT730-2GD3-BRK-EVO DDR3,HDMI,D-Sub is te bestellen in veelvoud van 1

ASUS GeForce GT 730 2GB DDR3 BRK EVO videokaart met laag profiel voor HTPC builds. LET OP! Nieuw artikel maar zonder originele verpakking.

Single-slot ontwerp
Een compact ontwerp verhoogt de compatibiliteit met andere PCIe-randapparaten en maakt het zelfs mogelijk om meerdere ASUS GT 730's in één systeem te stapelen.

Ondersteunt 3 schermen
De ASUS GeForce GT 730 is een compacte videokaart met drie uitgangen (HDMI, DVI en D-Sub) die maximaal drie beeldschermen tegelijkertijd kan ondersteunen, voor handige multitasking.

Auto−Extreme technologie
Auto-Extreme technologie is een geautomatiseerd productieproces dat nieuwe standaarden zet in de industrie door ervoor te zorgen dat alle soldeerwerkzaamheden worden voltooid in één werkgang. Dit vermindert de thermische belasting op componenten en vermijdt het gebruik van agressieve reinigingschemicaliën, wat resulteert in minder impact op het milieu, lager stroomverbruik bij de productie en een in zijn totaliteit betrouwbaarder product.

GPU Tweak II
Het ASUS GPU Tweak II-hulpprogramma tilt tuning van de videokaart naar het volgende niveau. Het laat je cruciale parameters aanpassen, waaronder GPU-core kloksnelheden, geheugenfrequentie en voltage-instellingen, met de optie om alles in real-time te bewaken via een aanpasbaar on-screen display. Geavanceerde ventilatorregeling is ook inbegrepen, samen met nog veel meer functies om het beste uit de videokaart te helpen halen.

Videochip: GeForce GT730
Videochip generatie: GeForce GTX 700 (Titan)
Videochip merk: Nvidia
Videogeheugen: 2GB
Geheugen Type (videokaarten): GDDR3
Geheugensnelheid: 1,8Gbps
Card Interface (Video): PCI-e 2.0 x16
Video uit: DVI-D, HDMI, VGA (D-Sub)
Maximale resolutie: 3840x2160 (4K)

Meer informatie
EAN code 4711081715689
Merk Asus
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Asus GT730-2GD3-BRK-EVO DDR3,HDMI,D-Sub
Uw waardering

No Related Posts