Neovo SC-24E 24" LED monitor

De bewakingsschermen van de SC-serie zijn ontworpen voor 24/7 gebruik en beschikken over de Anti-Burn-in ™ -technologie die verhindert dat beelden worden ingebrand terwijl ze ononderbroken optimaal presteren in beveiligings- en bewakingsomgevingen. De serie bevat ook een verbeterde beeldkwaliteit en beheer van instellingen zoals de selectie van de gammacurve, de aanpassing van het zwart niveau en CCTV modus die u helpen bij het creëren van rijkere beelden, zelfs bij ongunstige verlichtingsomstandigheden die zijn toe te schrijven aan een bewakingsopname bij zwakke verlichting.
€ 262,00
Verwachte levertijd 28-07-21
SKU
MONNEOSC24E

De bewakingsschermen van de SC-serie zijn ontworpen voor 24/7 gebruik en beschikken over de Anti-Burn-in ™ -technologie die verhindert dat beelden worden ingebrand terwijl ze ononderbroken optimaal presteren in beveiligings- en bewakingsomgevingen. De serie bevat ook een verbeterde beeldkwaliteit en beheer van instellingen zoals de selectie van de gammacurve, de aanpassing van het zwart-niveau en CCTV modus die u helpen bij het creëren van rijkere beelden, zelfs bij ongunstige verlichtingsomstandigheden die zijn toe te schrijven aan een bewakingsopname bij zwakke verlichting.

De SC-serie is speciaal ontworpen voor 24/7-gebruik in veeleisende omgevingen. De Anti- Burn-in™ technologie van AG Neovo verhindert ook de vorming van spookbeelden tijdens het uitvoeren van ononderbroken missiekritieke bewerkingen

Schermen met uitzonderlijk heldere beelden met een geavanceerde gammacurveselectie, aanpassing van zwartniveau en een hoge dynamische contrastverhouding van 20.000.000:1. De SC-serie kan donkerdere details vastleggen en optimale beelden leveren waarbij de kwaliteit van de afbeeldingsdetails worden verbeterd. Een vooraf geconfigureerde CCTV-modus werd specifiek uitgerust voor controlekamers in de bewaking voor het aanpassen van de video-instellingen voor het scherm, zoals scherpte, kleurtemperatuur en helderheid zodat de beeldhelderheid wordt gemaximaliseerd, vooral bij bewakingsopnamen met zwakke belichting 's nachts.

Bij de SC-serie werd rekening gehouden met aanpasbaarheid. U krijgt dan ook een reeks configuraties die speciaal ontworpen zijn om u te helpen het scherm volgens uw voorkeur aan te passen aan uw behoeften op het vlak van bewaking. Dit omvat het in-/uitschakelen van het blauw scherm of de voedings-LED en selecteerbare beeldverhoudingen, inclusief 16:9, 4:3, 1:1 of zelfs een aangepaste zoommodus die het scherm helpt zich aan te passen aan de omstandigheden van uw controlekamer, ongeacht het ingangssignaal.

Eigenschappen:

• Anti-Burn-inTM technologie verhindert vorming van spookbeelden
• Zwart-niveau aanpassing voor het presenteren van meer details in donkere afbeeldingen
• Scherpe 20.000.000 dynamische contrastverhouding
• Selecteerbare beeldverhoudingen: 16: 9, 4: 3, 1: 1 of aangepaste zoom
• CCTV-beeldmodus voor maximale beelddetails en helderheid bij opnames met weinig licht
• Veelzijdige ingangen: HDMI, VGA, Composite (BNC)
• BNC passieve doorlusuitgang 
• Instelbare beeldinstellingen via analoge ingangen
• 3D kamfilter /de-interlace /ruisreductie; Beeldrotatie/bevriezen
• 3-zijdige smalle bezel zorgt voor meer schermruimte voor setups met één of meerdere schermen
• Snelle signaalschakeltijd 
• Flicker-free display technologie
• Ontworpen en ontwikkeld voor continu 24/7 gebruik
• Ingebouwde luidsprekers en audio mini-jack in / out-aansluiting
• 23,8" FHD 1920 x 1080

Meer informatie
EAN code 4710739595543
Schermformaat 23.8 Inch
Resolutie 1920x1080
Type Paneel IPS
Backlight LED
Inkijkhoek 178/178 °
Helderheid 250 cd/m2
Responsetijd 5 ms
Speakers Ja
Connector VGA, HDMI, BNC
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Neovo SC-24E 24" LED monitor
Uw waardering

No Related Posts