Reparatieservice

U kunt bij ons terecht voor alle reparaties van alle merken computers. Alle reparaties gebeuren snel en vakkundig in onze eigen technische dienst. Wij repareren behalve computers ook laptops, hebben voor 99% van alle laptops het juiste beeldscherm op voorraad en repareren ook alle Apple producten als MacBook, MacBook Air, iPhone en iPad's.
 
Ons onderzoekstarief bedraagt 29,50 Euro inclusief BTW.
De reparatie en installatiekosten van hard- en software bedragen 59,- Euro inclusief BTW per uur.

Wij streven er naar uw reparaties binnen 24 uur af te ronden. Dit geldt voor Pc's met een hardwarematig probleem of Pc's en notebooks met softwareproblemen.
Het komt regelmatig voor dat een reparatie langer duurt dan 24 uur omdat bestanden moeten worden geback-upped, scan worden uitgevoerd of omdat wij wachten op hardware. In dergelijke gevallen zal de reparatieduur helaas uitlopen.

 
Eenvoudige reparaties vallen vaak al binnen het onderzoekstarief van 29,50. U kunt bij aflevering van uw computer aangeven wat het maximaal besteedbare bedrag voor de reparatie is en vanaf welk bedrag u gebeld wilt worden voor een kostenopgaaf. 
 
Wij adviseren de reparatie van inkjetprinters, scanners en vergelijkbare apparatuur niet meer te laten doen gezien de huidige prijzen van nieuwe apparatuur. Ditzelfde geldt voor de reparatie van Pentium drie en oudere computers, welke wij voor een gering bedrag gebruikt aanbieden. 
 
U bent welkom om uw reparatie te brengen, een afspraak maken is niet nodig.