Over ons

HCA Groep


HCshop is onderdeel van HCAgroep, de overkoepelende naam voor de twee bedrijven HCA Computers en HCA Automatisering. HCA Computers was jarenlang de grootste computerwinkel van de Drechtsteden totdat wij in 2015 besloten hebben onze winkelactiviteiten volledit te verleggen naar E-commerce. Hier zijn we succesvol met een aantal nice webshops waarin ons doel is leidend te zijn in Nederland.

We bestaan inmiddels al ruim 25 jaar en hebben naast onze E-commerce activiteiten ons gespecialiseerd in netwerkbeheer en cybersecurity. We zijn we als specialist actief in de regio Drechtsteden maar ook ver daarbuiten. Inmiddels beheren we via onze managed service-oplossingen diverse netwerken wereldwijd.
Hoewel we ons gespecialiseerd hebben in managed services en cybersecurity is ons uitgangspunt een zo compleet mogelijk dienstenpakket aan te kunnen bieden. Dit betekent in de praktijk dat we onze klanten zo veel mogelijk willen ondersteunen en ontzorgen.
Langetermijnrelaties met de klant en een persoonlijke en gedegen ondersteuning staan centraal in onze dagelijkse werkzaamheden.

Diensten

De HCAgroep levert een breed scala aan diensten zoals netwerkbeheer, begeleiding en advies voor ISO en cybersecurity vraagstukken maar ook het invullen van ICT of cybersecurity management vraagstukken in de vorm van een virtuele cybersecurity- of ICT-manager. Hiernaast bieden we een breed scala aan aanvullende diensten zoals in-huse datavernietiging, cloud back-ups, recovery hulp en meer. Naast de diensten leveren we nog steeds bijna alle mogelijke hardware.
We zijn actief partner van alle grote software- en hardwareleveranciers als Microsoft, VMware, Veeam, HP, Dell, Lenovo en vele andere merken. Niet zelden leveren we kennis en ondersteuning in samenwerking met deze partners om in samenwerking met de klant ligt en zo goed mogelijke oplossing neer te leggen.
Maar het belangrijkste is dat wij een hecht en bevlogen team zijn. Een aantal van onze medewerkers is al vanaf de begintijd aan boord en in die tijd uitgegroeid tot specialist. We doen graag een stap extra en worden graag uitgedaagd een oplossing te bedenken waar deze niet voor de hand ligt. Kortom, zijn we ook jouw partner?

Voor meer informatie over onze zakelijke dienstverlening klik op de link.