Neovo TBX-2201 22" Onboard passenger information display

€ 959,00
De TBX-serie displays voor passagiersinformatiesystemen (PIS) zijn speciaal ontworpen voor het leveren van real-time route-informatie, verkeersberichten, advertenties, noodinformatie, reisgidsen en live-feeds voor digitale bewegwijzering in voertuigen en beveiligingsoplossingen voor bewegende voertuigen zoals bussen en touringcars. De onboard displays van de TBX-serie hebben E-Mark (E-13) certificering en bieden verschillende verbeteringen aan de huidige in-vehicle passagiersinformatiesystemen.
2-3 werkdagen levertijd
SKU
MONNEOTBX2201
Neovo TBX-2201 22" Onboard passenger information display is te bestellen in veelvoud van 1

• Full HD 1920 x 1080 resolutie
• Breed bereik stroomvoorziening (DC 8-36V)
• E-Mark (E13) voertuigcertificering
• NeoTransPro Installatie Suite voor probleemloze installatie
• NeoV Optisch Glas scherm beschermt het scherm tegen krassen en andere beschadigingen

De TBX-serie displays voor passagiersinformatiesystemen (PIS) zijn speciaal ontworpen voor het leveren van real-time route-informatie, verkeersberichten, advertenties, noodinformatie, reisgidsen en live-feeds voor digitale bewegwijzering in voertuigen en beveiligingsoplossingen voor bewegende voertuigen zoals bussen en touringcars. De onboard displays van de TBX-serie hebben E-Mark (E-13) certificering en bieden verschillende verbeteringen aan de huidige in-vehicle passagiersinformatiesystemen. Wide range voeding beschermt displays tegen schade in geval van spanningsschommelingen. Metalen behuizing en NeoV™ Optisch hardglas versterken anti-vandaal toepassingen. Dankzij NeoTransPro™ Installation Suite kunnen systeemintegratoren eenvoudig meerdere beeldschermen installeren en bedienen zonder extra in-vehicle gecertificeerde apparaten. TBX-serie displays zijn ontworpen om een passagiersinformatie display systeem met kwaliteit en efficiëntie voor in-vehicle bewegwijzering en beveiligingstoepassingen.

E-Mark (E13) Gecertificeerd
De TBX-serie displays voor passagiersinformatiesystemen aan boord zijn gecertificeerd met E-Mark-certificering (E13) en bieden zowel betrouwbare als veilige oplossingen voor voertuigen zoals bussen, touringcars, vrachtwagens, trailers en nog veel meer voertuigen.

Exclusieve NeoTransPro-installatiesuite voor probleemloze installatie en controle
De suite is ontworpen om een efficiëntere oplossing te bieden voor het eenvoudig instellen en bedienen van meerdere beeldschermen voor installatie van passagiersinformatiedisplays. De suite vereenvoudigt het installatieproces van PIS en maakt verbinding over lange afstand eenvoudig zonder extra apparaten, zoals video extenders of splitters. Naast het verminderen van bekabeling kosten, maakt het lange afstand verbinding zonder bewegwijzering degradatie om ervoor te zorgen dat de beeldkwaliteit blijft briljant.

Stabiele voeding van industriële kwaliteit
Industriële wide-range voeding voor 8-36 V biedt ongeëvenaarde niveaus van bescherming voor displays tegen stroomschommelingen en zorgen voor bruikbaarheid en een veilige werking op bewegende voertuigen.

Vandaal-proof en reinigbare on-board displays
Het ontwerp met NeoV Optical Hard Glass met een IK7 impact weerstand rating en de metalen behuizing verminderen de kans op schade bij vandalisctische acties. De schermen zijn ook voorzien van een gecoate oppervlak dat een niveau van 9H hardheid rang bereikt in de uitvoering van anti-kras bescherming. Bovendien kan de TBX-serie met het glazen scherm veilig worden gereinigd met alcohol en reinigingsproducten om de hygiëne in het voertuig te houden.

Gemakkelijk leesbaar tijdens de reis
Met ecosmart-sensor kunnen de beeldschermen uit de TBX-serie met adaptieve zichtbaarheid de omgevingslichtniveaus detecteren en de helderheid van het scherm aanpassen, zorgt voor leesbaarheid en geoptimaliseerde energie-efficiëntie. Hierdoor kunnen de displays gemakkelijk zichtbaar blijven op zonnige dagen of in de omgeving met lagere lichtomstandigheden. Passagiers kunnen comfortabel en duidelijk de inhoud bekijken terwijl ze aan boord reizen.

Cable Management System - Veiligheid in gedachten houden
Installatie in bewegende voertuigen vereist een passend kabelbeheer. Het ingebouwde kabelmanagementsysteem verbergt de connectoren en kabelrommel, zorgt voor een verfijnd uiterlijk en beschermt kabels tegen manipulatie. Het vergrendelingsontwerp van het kabelmanagementsysteem houdt kabels stevig op zijn plaats en voorkomt dat ze losraken of uitvallen door trillingen.

Veelzijdige connectiviteit
De TBX-serie is uitgerust met HDMI-, RS232- en RJ45-connectiviteit voor beeldweergave en display management.

Meer informatie
Merk AG Neovo
Schermformaat 21.5 Inch
Resolutie 1920x1080
Type Paneel VA
Backlight LCD
Inkijkhoek 178/178 °
Helderheid 250 cd/m2
Responsetijd 5 ms
Contrast 20000000:1 (DCR)
Aansluitingen HDMI
Speakers Ja
Verbruik 19 Watt
Kleur Zwart
Garantie 3 Jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Neovo TBX-2201 22" Onboard passenger information display
Uw waardering

No Related Posts